Licht en kracht installaties

van nieuwbouw tot verbouw kunnen we alle soorten elektrotechnische installatie voor u realiseren. Of het nu gaat om een volledig bedrijfspand tot het bijmaken van een stopcontact in uw schuur.

Het aanleggen van datanetwerken in uw bedrijf of particuliere woning kunnen wij voor u van patchkast tot aansluiting voor pc of printer realiseren.

Data
netwerken

Inbraak beveiliging

Inbraak beveiliging kunnen wij doormiddel van een draadloze AJAX installatie binnen een dag voor u realiseren. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand, met het AJAX systeem bent u op en top beveiligd en heeft u met een app volledige controle over uw alarm installatie.

Doormiddel van de nieuwste DAHUA camera’s is uw woning of bedrijfspand volledig bewaakt. In combinatie met een Harddisk recorder kunt u de camera’s  live en terug kijken doormiddel van een app op telefoon of tablet.

Camera beveiliging

Duurzame energie

We zijn gespecialiseerd in advies, levering en montage van zonnepanelen installaties. Of het nu gaat om een installatie op u woning of op uw bedrijfspand. Doormiddel van een opbrengst berekening weet u meteen wat de installatie u per jaar gaat besparen en hoeveel CO-2 uitstoot u hiermee bespaard. Via een app heeft u inzicht in de opbrengst van uw installatie op paneel niveau.